Hoe krijg je een vriendin? Jouw persoonlijke liefdesgids

Hoe krijg je een vriendin? Jouw persoonlijke liefdesgids

 Hoe krijg je een vriendin? Wat zoekt een vrouw in een man en wat moet je doen om een relatie met haar te krijgen? Alle antwoorden samengesteld in dit unieke boek.

Een belangrijke vraag, omdat een vrouw die goed bij je past het leven een stuk leuker maakt. Het geeft emotionele rust, je hebt seks en liefde en ze voorziet je in steun en gezelschap.

 

Een vriendin vinden lijkt onmogelijk voor menig single man, maar is niet zo moeilijk als je denkt. Sterker nog, een relatie ligt binnen handbereik voor elke man die zichzelf omtovert in een man die aantrekkelijk is voor een vrouw.

 

Een zelfverzekerde authentieke man die weet wat hij wil, mysterieus is, vrouwen begrijpt en zijn eigen weg gaat. Dit boek leert je om die man te zijn.

 

Het maakt niet uit hoe je uitstraling is, of je arm of rijk bent of wat voor werk je doet. Iedere man kan zichzelf veranderen in een man die opvalt bij een vrouw. Een man die haar op de juiste wijze benadert en weet hoe aantrekkingskracht werkt.

 

De meeste mannen begrijpen vrouwen niet. Ze hebben geen idee hoe aantrekkingskracht werkt en zeggen of doen dingen waarop een vrouw afknapt. Het boek geeft je meer inzicht in wat je wel en niet moet doen om haar aandacht te krijgen. Het geeft je een geheel nieuw begrip van het vrouwelijk brein en de tools om de vrouw van je dromen te veroveren.

 

 

The definition of insanity is doing the same thing over and over and expecting different results – Albert Einstein Wie niet verandert, blijft dezelfde resultaten behalen en dat geldt zeker in je liefdesleven. Wat maakt dat de meeste mannen weinig succes hebben of niet de vrouw van hun eerste keuze krijgen?

 

Ze weten niet wat ze willen

Ze kennen zichzelf niet

Ze begrijpen vrouwen niet

Ze begrijpen zichzelf niet

Ze hebben geen doel en richting

Ze weten niet hoe aantrekkingskracht werkt

Ze nemen geen risico’s

 

Het boek rekent hiermee af en verandert jou van een niemand in een iemand. Een man waar een vrouw niet langer meer om heen kan en duidelijk meer succes heeft in de liefde.

 

De unieke maar praktische methode in het boek neemt je stapsgewijs mee in je persoonlijke transformatie in het veroveren van de vrouw van je dromen. Beschouw het als een gids die je leert hoe je succesvol omgaat met vrouwen en de kans op romantiek aanzienlijk verhoogt.

 

Na mijn jarenlange observaties bij stellen ben ik tot de conclusie gekomen dat de mannen met de mooiste en leukste vrouwen, het volgende gemeen hadden:

 

Ze hebben een duidelijk doel en richting in het leven

Ze hebben veel zelfvertrouwen

Ze zien er verzorgd uit/kleden zich goed

Ze trainen hard in de sportschool en zijn in vorm

Het zijn plezierige, positieve en enthousiaste persoonlijkheden

Ze zijn sociaal en goed met andere mensen

 

Ben jij bereid die man te zijn? Ben je toe aan een vaste relatie, wil je meer succes met vrouwen of juist de relatie met je huidige partner verbeteren? Dit E-book geeft je een stevige basis en is jouw uitweg naar meer succes in de liefde. Sta mij toe je te onderwijzen in de spannende wereld van mannelijkheid, dating, vrouwen en relaties en geniet van het resultaat! 

 

 

Nu kopen

 

 

*Veilig betalen via een beveiligde server

 


 

Na betaling direct downloaden en lezen. Inclusief niet goed, geld terug garantie. 

 

Contact

Veelgestelde vragen

Home