De reden waarom openingszinnen niet werken

De reden waarom openingszinnen niet werken

 Openingszinnen werken niet. Alle lijstjes met 1001 originele openingszinnen die op internet circuleren ten spijt, maar een vrouw weet binnen 3 seconden of je interessant bent voor haar of niet. Daar kan geen openingszin tegenop. Sterker nog, als een vrouw erg aangetrokken tot je is, dan maakt het niet zoveel uit wat je tegen haar zegt. Mijn advies? Houd het simpel.

Als een vrouw interesse in je heeft, dan laat ze dat duidelijk merken. Let daarbij op de volgende signalen:

  • Ze kijkt naar je
  • Ze lacht naar je
  • Ze probeert je aandacht te trekken

Merk je dit op? Gefeliciteerd! Ze heeft interesse.

De beste openingszin ooit

Wat je nu gaat doen is op haar afstappen en zeggen: “hoi, alles goed?’ Heeft ze interesse dan zal ze glimlachend antwoorden: “ja met jou ook?”  Een openingszin hoeft dus niet moeilijk te zijn. De beste openingszin is eigenlijk de meest simpele.

Vervolgens vraag je wat haar naam is, maar stel je niet jezelf voor. Waarom niet? Als een vrouw nog steeds interesse heeft, zal ze zelf om je naam vragen. Zodra het gesprek geopend is, houd het luchtig, stel haar vragen en maak haar aan het lachen. Als ze echt wild van je is, dan zal ze zelf je allerlei vragen gaan stellen. Nog een tip: als jullie echt een klik hebben en ze hangt aan je lippen, ga dan voor de zoen!

Openingszinnen werken niet

Nog een reden dat ingestudeerde openingszinnen niet werken,  is dat deze in je communicatie naar de vrouw niet natuurlijk overkomen. Het komt lomp over.  Dit voelt raar voor een vrouw en ze zal zich niet comfortabel voelen en je afwijzen. Wees authentiek en maak het niet moeilijker dan het is.

Haar aanspreken bij interesse

Veel mannen gebruiken zogenaamd allerlei beste openingszinnen voor mannen uit om een vrouw aan het lachen te krijgen. Verwar alleen lachen niet met uitlachen heren. Je zou niet de eerste zijn die het overkomt. Veel beter is om een vrouw niet eerder aan te spreken voordat ze jou duidelijke signalen van interesse heeft gegeven. Spreek haar dan gerust aan, je zult zien dat je geen ingewikkelde openingszin hoeft te gebruiken om haar interesse te winnen,  want ze vind je al leuk.

Heeft een vrouw je geen signalen van interesse gegeven? Ga er dan vanuit dat ze geen interesse heeft in je en geen behoefte heeft om aangesproken te worden. Bespaar je de moeite en richt je op vrouwen die wel interesse tonen.