Daten tijdens Corona? Dit zijn de opties

Daten tijdens Corona? Dit zijn de opties

 Daten tijdens Corona. Het Corona virus heeft niet alleen de halve economie lamgelegd, maar ook de datingmarkt compleet tot stilstand gebracht. Singles worden op dit moment geadviseerd niet te daten, thuis te blijven en vooral afstand van elkaar te houden. Ook zijn alle denkbare datelocaties, zoals café’s, restaurants, koffietentjes tot nader order gesloten en komen de meeste mensen niet meer de deur uit. Dat vraagt om een compleet andere aanpak voor de single man die nu alleen thuis zit op de bank en vastzit qua dates regelen en vrouwen ontmoeten. Zijn er nog mogelijkheden in deze omstandigheden? Ontdek het hier!

 

Daten stilgelegd

Vrouwen daten tijdens Corona is lastiger dan ooit, omdat de meeste single vrouwen nu thuiszitten én omdat de meeste ontmoetingsplekken gesloten zijn. In dat opzicht heeft dit virus niet alleen het economische en maatschappelijke leven grotendeels stilgezet, maar ook het daten en versieren van vrouwen redelijk onmogelijk gemaakt.

Gelukkig is er nog een alternatief en dus moeten de meeste single mannen het daar voorlopig mee doen. Niemand weet namelijk wanneer de maatregelen weer opgeheven worden en het sociale leven weer opgang komt.

De mogelijkheid om weer af te spreken met vrouwen en dames te versieren is dus op dit moment beperkt dan wel onmogelijk. Tot die tijd moet de man het doen met wat er nog wél mogelijk is. Daarover later meer.

Benut de tijd voor zelfreflectie

Hoezeer de huidige maatregelen extreem lijken en onze maatschappij compleet op haar kop hebben gezet, binnen deze omstandigheden is er altijd wel iets positiefs te ontdekken. Tijdelijk bevrijd van de hectiek, gejaag en afleidingen van het moderne leven en teruggebracht in ogenschijnlijke rust biedt kansen om eens streng naar jezelf te kijken en waar nodig aan jezelf te werken.

De kans is namelijk groot dat ook jij nu thuiszit en de vraag is wat je met die tijd gaat doet. Ga je de hele dag angstig en in paniek het Corona nieuws volgen, tv kijken en verveeld met je telefoon spelen of grijp je deze nieuwe tijdelijke realiteit aan om kalm te blijven en jezelf te ontwikkelen en te verbeteren? Die keuze is aan jou.

Omgaan met een lastige tijd

Kijk, wat er nu gebeurt heb je geen invloed op en waar je geen invloed op hebt kun je beter accepteren, hoe ellendig dat op dit moment ook is. Corona raakt namelijk iedereen, in wat voor vorm dan ook. Ook ik zit nu thuis en probeer zo gezond mogelijk te blijven, maar tegelijkertijd het beste van te maken.

Ik realiseer mij ook heel goed dat het nu een moeilijke tijd is voor veel mensen. Mensen zijn hun baan kwijtgeraakt, staan op het randje van faillissement, zijn ziek of kennen iemand in hun familie of kennissenkring die het virus hebben, in het ziekenhuis liggen of zelfs erger.

Tijd om jezelf een spiegel voor te houden

En juist daarom is het goed om deze omstandigheden aan te grijpen om eens stil te staan bij jezelf en kritisch te kijken naar je eigen leven. Wat deed je voor de Coronacrisis en wat ga je doen als deze voorbij is. Vooral als jij gezond bent en (nog) niet bent geraakt aan de gevolgen van deze crisis.  

Waar ben je dankbaar voor, wat gaat goed in je leven, maar wat zou nog beter kunnen als deze crisis straks voorbij is. Waar sta jij eigenlijk qua gezondheid, lifestyle, doelen, mentale gezondheid, je financiële positie en spiritueel?

Het gejaag en hectiek van onze moderne drukke samenleving voor dit virus, zorgde ervoor dat veel mannen daar juist amper aandacht aan schonken. Men was vooral extern gericht gefocust, gericht op zintuiglijke stimulering en zocht haar toevlucht in tal van afleidingen, zoals sportwedstrijden, evenementen, drugs, porno, trainen, zuipen, uitgaansleven, serialdating, one-night stands of wat dan ook.

Beschouw deze crisis als een nieuw begin

Veel van deze activiteiten zijn op dit moment amper beschikbaar en bieden dus een enorme kans om juist nu intern gericht meer met jezelf aan de slag te gaan en zodoende jezelf te verbeteren. Zodat, wanneer alles weer op gang komt, jij er sterker uit komt en een betere versie van jezelf bent geworden. Klaar voor een nieuwe start in je leven.

De rust kun je gebruiken om jezelf beter te leren kennen. Wat zijn je positieve eigenschappen en hoe kun je die verder ontwikkelen? Maar kijk ook eerlijk naar je negatieve eigenschappen, negatief gedrag, verslavingen, disfunctie of wat voor negativiteit er ook maar in je zit en grijp deze tijd aan om dat uit je systeem te krijgen.

Mijn boek is een goede start en helpt je om de beste mannelijke versie van jezelf te worden. Wanneer deze basis in orde is, zijn de randvoorwaarden geborgd en kun je daarna aan de slag om jezelf te ontwikkelen in het begrijpen en versieren van vrouwen. Gebruik deze tijd dat je nu thuiszit dus vooral om jezelf te ontwikkelen in zowel mannelijkheid als het beter worden met vrouwen.

Terug naar het daten in tijden van Corona, daarvoor was je hier ten slotte belandt. Zoals ik al zei zijn de opties op dit moment erg beperkt en moet je het voorlopig doen met online dating.

Online dating

Hoezeer ik ook tegen online dating ben, nood breekt wet en in deze uitzonderlijke situatie is dat op dit moment de enige optie die jij als man hebt. De meeste single dames zitten nu eenzaam thuis, onthouden van mannelijke aandacht, vervelen zich en de kans is groot dat ze hun toevlucht zoeken naar online datingsites en apps als Tinder op zoek naar aandacht en contact.

Op dit moment is het dus vooral online chatgame en de dames die online interesse tonen, proberen geïnteresseerd te houden tot aan het moment de maatregelen weer opgeheven worden en jij met haar kunt afspreken. Je hebt dan alvast de zaadjes geplant en de kans is groot dat ze je dan wil zien, vooral als jullie online een goede klik hebben en jouw foto bij haar in smaak valt.

Conlusie

Daten tijdens corona kent dus nogal de nodige moeilijkheden, maar is zeker niet onmogelijk.  Beschouw het als de kunst om online zaadjes te planten, zodat je later de offline dates kunt regelen. Maak daarom gebruik van de enige optie nog beschikbaar is en gebruik deze rustige tijd vooral om serieus aan jezelf te werken.

Zet jezelf op de eerste plaats, blijf kalm in deze barre tijden en stel als doel dat je deze crisis aangrijpt om aan de slag te gaan met je doelen, karakterontwikkeling, mentale gezondheid, financiën en spirituele ontwikkeling. Wanneer dat op orde is, kun je daarna aan de slag om jezelf meer te bekwamen in het begrijpen, daten en versieren van vrouwen.

Lees boeken, volg cursussen en bestudeer grondig de artikelen op deze website, zodat je de theorie goed op orde hebt en straks, wanneer de Coronacrisis voorbij is, klaar bent voor de praktijk en een voorsprong hebt op al die mannen die dat niet hebben gedaan.

Je komt dan sterker uit deze crisis dan ooit tevoren en hebt jezelf getransformeerd in een betere versie van jezelf. Wat elke man zou moeten doen.