Alleen op stap: 6 redenen om alleen op stap te gaan

Alleen op stap: 6 redenen om alleen op stap te gaan

 Alleen op stap als man heeft veel voordelen. Een echte man is namelijk voor zijn plezier niet afhankelijk van anderen. Als je zin hebt om uit te gaan en je hebt niemand die met je mee wil, dan moet dat geen reden zijn om thuis op de bank te blijven zitten. Sterker nog: alleen op stap is vaak nog beter en leuker dan samen met iemand anders. Even uit je comfortzone? Zo maak jij van een avondje alleen uit een groot succes!

 

Waarom alleen op stap?
Er zijn genoeg redenen om alleen uit te gaan. Je hebt geen vrienden, of je hebt wel vrienden maar die willen niet uitgaan. Of je hebt wel vrienden die willen uitgaan maar het is niet leuk om met hen uit te gaan.

Alleen uitgaan maakt je ook meer man. Door alleen op stap te gaan, toon je kracht, onafhankelijkheid, zelfstandigheid, zelfvertrouwen en lef. Eigenschappen die elke man zichzelf zou moeten eigen maken.

Omdat je nieuwe mensen wilt leren kennen

Of je nu geen vrienden hebt, weinig vrienden of je bent je huidige vriendengroep zat. Alleen op stap is een goede manier om nieuwe mensen te leren kennen. In je eentje ben je ook benaderbaar voor andere mensen.

Je word ‘gedwongen’ om nieuwe contacten te leggen, wat een boost geeft aan het ontwikkelen van je sociale vaardigheden en het maken van nieuwe relaties.

Je succes met vrouwen wilt vergroten

Zonder een groep vrienden die een oogje in het zeil houdt of het in een dronken bui voor je verpesten, kun je maar raak vrouwen versieren. Je hoeft niet bang te zijn dat je vrienden zien dat je afgewezen wordt als je alleen bent. Zo kun je in alle rust je skills met vrouwen oefenen en je contacten met vrouwen verbeteren.

Omdat je jezelf in het diepe wilt gooien

Alleen uitgaan als man getuigt van lef hebben. Je dwingt jezelf om het onbekende op te zoeken en uit je comfortzone te gaan. Je hebt geen sociale groep waar je op kunt leunen voor je plezier. Jij bent die avond volledig verantwoordelijk voor je eigen plezier.

De meeste mensen durven dat niet. Ze zijn bang dat ze door anderen in de kroeg of club als ‘loser’ gezien worden omdat ze in hun eentje op stap zijn.

Integendeel, als jij het in eentje naar je zin hebt zullen andere mensen daar positief op reageren en zal het niemand opvallen dat je alleen bent.

Ga dus niet in je eentje in een hoek staan met een biertje of op de barkruk zitten en loeren naar de anderen in de kroeg of club, maar zoek de dansvloer op, zoek de mensen op! Leg contacten, ga dansen en geniet van de muziek, sfeer en mensen. Het is jouw avond!

Omdat je vrijheid wilt

Alleen uitgaan als man is het ervaren van ultieme vrijheid. Jij staat aan het roer van je eigen avond en hebt hier de regie in. Jij bepaalt grotendeels hoe de avond gaat verlopen en je kunt gaan en staan waar je wilt.

Een boost voor het zelfvertrouwen

Als jij het voor elkaar krijgt om in je eentje een leuke avond te hebben en nieuwe mensen te leren kennen dan zorgt dat voor een flinke stijging in het zelfvertrouwen. Je ervaart dat je anderen niet nodig hebt voor je eigen plezier, je trotseert het onbekende, neemt sociale risico’s en je legt succesvol nieuwe contacten.