Afgewezen worden door een vrouw? Zo voorkom je dat

Afgewezen worden door een vrouw? Zo voorkom je dat

 Afgewezen worden wil elke man zoveel mogelijk uit de weg gaan. De gouden tip om een afwijzing te voorkomen en je succes bij vrouwen te vergroten, is haar alleen te benaderen wanneer zij duidelijke signalen van interesse heeft afgegeven.

Te veel mannen maken er een sport van om zoveel mogelijk vrouwen aan te spreken in de hoop dat er eentje tussenzit die toehapt en valt voor zijn charmes. Stapavond na stapavond ploeteren ze door de hoeveelheid nee’s om een schare ‘ja’  te kunnen scoren. Behalve dat dit een tijdrovende en frustrerende aangelegenheid is, is dit mannelijk jachtgedrag vooral een vrouwelijke kwaliteit.

Tip 1: laat op je jagen

Waarom? Omdat het hele proces van jagen,  dus flirten, interesse tonen, zich beschikbaar stellen enzovoort, het terrein van vrouwen is en niet van mannen. Dit is de reden waarom het gros van de mannen weinig succes heeft op datingwebsites en in de kroeg en alleen alpha’s of foute mannen als een natuurlijke magneet alle vrouwen naar zich toetrekken. De alpha jaagt namelijk niet, maar laat op zich jagen. De alpha benadert vrouwen wel , maar alleen als het een vrouw is naar zijn smaak en zij duidelijke signalen van interesse heeft afgegevenKortom, afgewezen worden kun je voorkomen door te weten wanneer je moet reageren en wanneer niet.

Tip 2: wees zelfverzekerd

De alpha heeft een plan, hij eist een bepaalde type vrouw en met minder neemt hij geen genoegen. Hij opereert vanuit een afgebakend mentaal frame die hij respecteert. De zelfverzekerdheid en energie die een dergelijke mindset en houding genereert, werkt als een natuurlijke magneet op vrouwen die hij in zijn leven wenst. Vrouwen reageren daar overeenkomstig op en graviteren naar hem, zoals bijen naar een pot honing.

Hij word niet afgewezen, maar wijst zelf af. Kortom, hij die niet jaagt op ongeïnteresseerde vrouwen maar alleen reageert op geïnteresseerde vrouwen is volledig in controle en zal niet afgewezen worden, maar juist succes boeken.

Tip 3: alleen aanspreken als ze interesse toont

Een vrouw die interesse in je toont, of het nu op een datingwebsite, in de trein of in de kroeg is, zal het je makkelijk maken. Ze zal naar je lachen, oogcontact zoeken of bij je komen dansen en af en toe je aankijken en glimlachen. Ze stelt zich volledig beschikbaar en open voor je.  Dit is haar manier om te zeggen:  benader mij en spreek mij aan. Ik heb interesse.

Is dit allemaal niet aan de orde, bespaar je de moeite en spreek haar niet aan. Ze heeft dan gewoon geen interesse. Zo voorkom je een pijnlijke afwijzing.

Wil je voorgoed afrekenen met afwijzingen en leren hoe het wél moet? Dit boek helpt je daar verder mee.