3 datingtips voor mannen: voorkom een blauwtje

3 datingtips voor mannen: voorkom een blauwtje

 Heb jij binnenkort een date? Gebruik deze datingtips om in te schatten of ze wel of geen interesse heeft. Dit vergroot de kans op een leuke avond en voorkomt teleurstelling.

Daten is alleen zinvol als je dat doet met een vrouw waarvan je zeker weet dat ze jou ziet zitten, anders ben je alleen maar je tijd en geld aan het verspillen. Je hebt een leuke vrouw ontmoet, haar nummer gekregen en je besluit om haar te bellen of een berichtje te sturen met als doel haar uit te vragen. Als ze niet opneemt, niet terugbelt of niet reageert, dan heeft ze geen interesse.  Neem dan je verlies, verwijder haar nummer en zoek verder.

1: peil haar interesse

Wat je wilt, is dat een vrouw enthousiast en relatief snel reageert als je haar uit vraagt. Dit betekent dat ze jou ziet zitten en meer van je wil weten. Ze is bereid haar tijd en energie in een leuk avondje met jou te steken. De basis zit dan al goed en het enige wat jij hoeft te doen is haar zonder verwachtingen beter te leren kennen. Dus luister goed naar haar, stel vragen, maak haar aan het lachen en laat haar aan het woord. Pak niet te groot uit, doe een drankje en als het klikt, neem je haar mee naar een ijssalon of poolcafe.

Als een vrouw niet enthousiast of koel reageert op je datevoorstel, dan betekent dat ze weinig tot geen interesse heeft. Nu zijn er vrouwen die in deze situatie dan toch ingaan op je voorstel en met je op date willen gaan. Maak je echter geen illusies. Dat doen ze niet om jou beter te leren kennen, maar puur omdat ze aandacht willen, jou gebruiken voor conversatie of omdat ze niks beters te doen hebben. Soms is een gratis drankje, nog altijd beter dan alleen thuis zitten.

2: let op deze signalen

Dates die niks op gaan uitlopen merk je aan de volgende signalen:

  • Het gesprek loopt stroef
  • Ze toont geen belangstelling
  • Heeft een afstandelijke houding
  • Armen over elkaar als ze naar jou luistert
  • Ze houd afstand en is niet vriendelijk tegen je

 

Herken jij één of meerdere bovenstaande signalen tijdens je date? Stop dan met tijd verspillen en houd het bij een drankje. Reken af en neem afscheid. Ze heeft geen interesse.

3: verhoog haar interesse

Wat je dus wilt, is altijd haar enthousiasme peilen want niets is zo frustrerend als je geld en tijd te verspillen aan iemand die toch al niet weg van je is. Reageert ze wel enthousiast? Dan is de kans groot dat jij, mits je geen fouten maakt, een leuke avond met haar gaat krijgen. Het enige wat jij dan hoeft te doen is haar aantrekkingskracht in jou verder te verhogen en voor de zoen te gaan. Zo handel jij als een echte man en vergroot je de kans op een vervolgdate met haar.