Ze reageert niet meer? Dit is wat je doet

Ze reageert niet meerZe reageert niet meer op je berichtjes? Dan betekent dat meestal dat ze geen interesse meer heeft. Het overkomt elke man wel een keer. Je hebt een mooie vrouw ontmoet. Je vind haar aantrekkelijk en zij jou. Jullie gaan op date en hebben een goede klik. Er wordt gezoend en je eindigt zelfs in bed met haar. Het contact tussen de dates lijkt moeiteloos en vanzelf te gaan en je hebt het idee dat er iets moois lijkt te ontstaan. Maar dan van de één op andere dag wordt het contact minder. Ze reageert kortaf, het duurt langer voor je een reactie krijgt of ze laat niets meer van zich horen. Wat is er nu aan de hand en wat kun je eraan doen?

Als een vrouw minder enthousiast reageert of ze reageert niet meer, zijn dit de mogelijke oorzaken:

Deel dit bericht of klik op de like-knop

2 thoughts on “Ze reageert niet meer? Dit is wat je doet

 1. Mooi gezegd. Iets wat ik doe en andere aanraad is gewoon de banter/speelsheid bij haar hoog houden, maar in de tussentijd andere vrouwen leren kennen en laat haar ook zien dat je andere vrouwen ontmoet. Blijf constant je waarde geven en positieve emoties aan iedereen. Dit doet een aantal dingen voor je:

  – Je bent minder gehecht aan haar (non-needy). Gehecht zijn is de nummer 1 methode om aantrekking te doen uitdoven. Dus blijf non-needy.
  – Je triggert pre-selectie. Vrouwen zijn onzeker, ze weten niet goed wat ze willen. Wat doe je als je onzeker bent? Je kijkt naar de rest. Als andere vrouwen positief op je reageren, wil zij jou ook.

  Een grote fout die veel mannen maken (en hierboven ook staat beschreven) is dat wanneer je een echt knappe en toffe vrouw ontmoet, je hebt die unieke connectie, beginnen veel mannen zich te mind-fvcken. Hier is wat ik bedoel: Als je een e-boek hebt gelezen over dating of ons e-boek Mastering Real Game hebt gelezen, dan ken je de kracht van toekomstige projecties. Je wandelt met een meisje en begint te praten over dingen die jullie in de toekomst gaan doen, je maakt plannen voor de toekomst. Het kunnen echte dingen zijn of grappige dingen. Je kan haar vertellen van ik neem je mee naar de mcdonalds en koop je 3 big-macs omdat ik je zo graag heb en dan neem ik je mee naar het meer en gooi ik je erin omdat ik je zo graag heb. Of ik neem je mee naar mijn familie en stel je voor aan iedereen. De laatste is iets serieuzer. Maar je maakt plannen voor de toekomst.

  Wat er nu gebeurt is dat je brein een beeld heeft van wat er gaat gebeuren en je geraakt gehecht aan dit beeld en je speelt deze ‘film’ af in je brein en speelt het opnieuw en opnieuw en je geraakt eraan gehecht. Wanneer dit dan niet gebeurt voel je je slecht.. Als je gewoon in het huidige moment leeft, heb je dit probleem uiteraard niet. Maar let hier gewoon mee op, met toekomstige projecties met haar. Als je spontaan bent en in het moment leeft en in het nu plezier hebt en niet denkt aan de toekomst, gewoon bantert, geraak je hier niet aan gehecht.

  Wat er dan waarschijnlijk gebeurt is , je voelt je niet alleen beter, maar zij zal vroeg of laat naar jou toekomen, en dan doe je ermee wat je wil.

 2. Dank voor je inhoudelijke bijdrage Ruben. Je opties open houden is inderdaad de enige manier om te voorkomen dat je gehecht raakt en needy gedrag vertoont bij één vrouw. In mijn nieuwste artikel heb ik daar ook de nodige aandacht aan besteedt.

  Mooi dat je opmerkt dat een man zichzelf veel ellende kan besparen als hij meer bij het moment leeft en minder nadenkt over de toekomst tijdens de verovering. Dit voorkomt een hoop teleurstelling en frustratie en vergroot juist zijn eigen succes.

Geef een reactie