Over Effectieveman

Effectieveman.nl is een zelfverbeteringwebsite voor mannen die hun aantrekkingskracht willen vergroten, hun vaardigheden met vrouwen willen verbeteren en een betere mannelijke versie van zichzelf willen worden.

 

Deze website leert jou wat wel en niet werkt. Daarbij gebruikmakend van de wetten van aantrekkingskracht en de natuurlijke dynamiek tussen man en vrouw. Je krijgt inzicht hoe en op welke manier jezelf kan ontwikkelen tot een aantrekkelijke alpha man. Je leert waar je de vrouw van je dromen kunt vinden, hoe je haar tot vriendin maakt, hoe je een gezonde relatie met haar opbouwt en hoe je haar aangetrokken houdt. Nu en in de toekomst.

 

Een vrouw wil een man die zich ook als een man gedraagt. Dit is de basis voor het aantrekken van vrouwen en het vinden van de vrouw van je dromen. Deze site leert jou daarom wat man-zijn betekent, wat mannelijk gedrag inhoudt en hoe je dit eigen kunt maken.

 

Ben jij het zat om nog steeds vrijgezel te zijn, zoek je serieus een vriendin, wil jij je bestaande relatie verbeteren, wil jij vrouwen beter begrijpen of wil jij een betere versie van jezelf worden en dus je aantrekkingskracht vergroten? Lees dan verder!

 
 
“De onderwerpen die op de website van effectieveman worden gepubliceerd zijn herkenbaar voor mij in mijn huidige situatie. Fijn dat de visie op deze onderwerpen in antwoorden mij verder helpen in het loslaten wat ooit een geliefde was..”
– Rick –