Met deze typen vrouwen wil je geen relatie

Het daten van de verkeerde vrouw is het recept voor een ongelukkige relatie met onnodige drama en problemen. Er zijn genoeg vrouwen, maar dat wil niet zeggen dat elke vrouw geschikt is om een relatie mee te hebben. Als een vrouw jou ziet zitten, ga dan niet over één nacht ijs, maar onderzoek eerst met wie je te maken hebt. Daten stelt een man in staat om het kaf van het koren te scheiden en een vrouw te screenen of ze de moeite waard is om zijn vriendin te worden. Het is daarbij de taak van een man om de kwaliteit van de kwantiteit te onderscheiden, want niet elke vrouw heeft de kwaliteiten om een gezonde relatie mee op te bouwen.

 

 

 

 

 

In dit artikel leer je:

  • Welke risico’s je loopt als je een verkeerde vrouw date
  • Waarom het belangrijk is een vrouw te screenen
  • Wat haar lichaamstaal je vertelt
  • Welke typen vrouwen ongeschikt zijn voor een relatie
  • Waarom je alleen een goede vrouw moet daten

 

Voorkom risico’s

Een man loopt een aantal risico’s als hij de verkeerde keuze maakt, zoals tijdsverspilling, financiële risico’s en gezondheidsrisico’s. De meeste mannen laten zich verblinden door haar schoonheid en falen in het leren van haar karakter.

“A good wife and health is a man’s best wealth” Proverb

Een vrouw kan nog zo mooi zijn, maar als ze een vreselijk karakter of psychische problemen heeft dan wordt het lastig om een gezonde relatie stand te houden en kun je er klok op zetten dat deze zal mislukken.

Screen haar

Daarom is het voor elke man belangrijk dat hij al vanaf de start een vrouw op haar karakter en achtergrond gaat screenen zodat hij voor zichzelf kan besluiten of ze de moeite waar om haar zijn tijd en liefde te geven.

Zo lees je haar

De kunst is om door haar mooie uiterlijk heen te prikken en te zien wat ze nog meer te bieden heeft. Let daarbij vooral op wat ze je vertelt, haar houding en lichaamstaal, dit vertelt je alles wat je over haar moet weten.

Vermijd een relatie met deze typen vrouwen

Vrouwen met een problematische familieachtergrond, trauma, feministen, alleenstaande moeders, narcistische persoonlijkheid, psychische problemen (borderline, bipolair etc), opgegroeid zonder vader, hekel aan of een slechte relatie met haar vader, drugsgebruik of heftig alcoholgebruik of een geschiedenis van veel mannelijke bedpartners. Er bestaan nog veel meer typen, maar dit zijn de belangrijkste te mijden typen.

Leer haar goed kennen

Het is dus belangrijk om tijdens een eerste date haar achtergrond, persoonlijkheid en levensstijl te achterhalen. Daar kom je achter door goede vragen te stellen en vervolgens te letten op haar reactie en lichaamstaal.

Rode vlaggen

Let ook op haar uiterlijk, een harde, doorleefde uitstraling kan een rode vlag zijn. Luister daarbij ook naar je eigen inituitie. Vaak geeft dat wel aan dat er iets niet klopt aan haar of dat ze iets te verbergen heeft.

Haar karakter bepaalt je geluk

Het is beter haar ware aard al tijdens het daten te leren kennen, dan wanneer dit later in de relatie pas boven water komt druppelen. Een goede vrouw betekent een goed even en een slechte vrouw een slecht leven.

Date alleen een goede vrouw

Een vrouw met bagage en problemen is in staat het leven van een man flink te vergallen. Het daten van de verkeerde vrouw leidt dan ook tot een ongelukkige relatie. Wat je wil, is het daten van een leuke, stabiele vrouw uit een goede familie zonder bagage. Hiermee voorkom je onnodige problemen en vergroot jij je succes op het hebben van een gelukkige relatie.

Deel dit bericht of klik op de like-knop

Geef een reactie