Hoe vind ik een vriendin? 6 tips

Hoe vind ik een vriendin? 6 tips

Hoe vind ik een vriendinHoe vind ik een vriendin? Wie een vriendin wil vinden en toe is aan een relatie, moet helder hebben wat hij zoekt in een vrouw. De meeste mannen hebben geen idee wat ze precies zoeken en trekken zo verschillende soorten vrouwen aan waar zelden de vrouw van hun dromen bij zit. Uiteindelijk geeft hij op en neemt hij genoegen met een dame die hij wellicht leuk vindt maar waar hij niet ondersteboven van is.

Uiteindelijk wil je een vrouw aan je zijde waar je trots op bent: een vrouw die in vorm is en over een boeiende persoonlijkheid beschikt. Een dame waar jij als man trots op kunt zijn! Een dame die bovendien lekker in haar vel zit en jou stimuleert, inspireert en steunt in de man die jij kunt worden. Maar hoe vind je haar?

Maak een lijst

Het begint met de juiste focus en doelgerichte mindset. Dus pak een vel papier en schrijf op wat voor type vriendin je zoekt. Hoe moet ze eruit zien, waar val je op, wat voor lichaam moet ze hebben, over welke eigenschappen dient ze te beschikken, welke kleur ogen moet ze hebben enzovoort. Maak vervolgens een top 5 of top 10. Voorbeeld:

Mijn ideale vrouw is: in vorm, emotioneel-stabiel, heeft blond lang haar, is opgeleid en zorgzaam

Schrijf een brief

Pak weer een vel papier en schrijf een liefdesbrief naar de vrouw van je dromen die je zojuist hebt omschreven. Schrijf op wat je zo in haar aanspreekt, waar word je blij van als je naar haar kijkt, wat zou je met haar willen doen als jullie samen zijn. Schrijf vol passie je brief, door het op te schrijven krijgt het idee van jou ideale vrouw meer en concreet vorm.

Mediteer

Om het idee van jouw droomvrouw kracht bij te zetten, is het belangrijk haar te visualiseren. Visualiseer hoe je met haar hand en hand door een park loopt of langs het strand, hoe je samen van een zonsondergang geniet of hoe je haar aan je ouders voorstelt.

Het beste is om dit te doen tijdens het mediteren. Je geeft daarmee het onderbewustzijn de kans deze gedachten op te pikken en vast te zetten zodat het later de juiste omstandigheden voor jou kan creëren: het op je pad brengen van de vrouw van je dromen of via het instinct/intuitie jou tot actie over te laten gaan als je haar treft.

Word zelf diegene die jij wilt aantrekken

Je kunt niet verwachten een topmodel met een goede baan aan te trekken als je zelf te dik bent en je carrière nog niet op orde hebt. We willen allemaal wel topmodellen aan onze zijde, maar vraag je zelf eerlijk af: wat heb je zelf te bieden? Bied datgene wat je zelf ook zoekt. Soort zoekt soort. In mijn jarenlange observaties bij stellen ben ik tot de conclusie gekomen dat de mannen die de mooiste of leukste vrouwen hebben, niet noodzakelijkerwijs de rijkste mannen waren met een topbaan, maar wel het volgende gemeen hadden:

• Ze hebben een duidelijk doel in hun leven en richting
• Ze hebben veel zelfvertrouwen
• Ze zien er verzorgd uit/kleden zich goed
• Ze trainen hard in de sportschool en zijn in vorm
• Het zijn plezierige, optimistische en enthousiaste persoonlijkheden
• Ze zijn sociaal en goed met andere mensen

Standaarden

Je kunt niet verwachten haar te vinden als je niet trouw bent aan je beeld van de ideale vrouw en dus je eigen standaarden niet respecteert. Ja je vijver om uit te vissen wordt een stuk kleiner, maar de kwaliteit wordt des te groter. Belangrijk is om altijd je standaarden te respecteren en overeenkomstig te handelen, zo kan het onderbewustzijn beter haar werk doen en voor jou de juiste omstandigheden creëren.

Stel je wilt een knappe slanke vrouw, maar in een moment van zwakte ga je daten met een niet al te knappe dikke vrouw. Je handelt dan in strijd met het onderbewustzijn en creëert daarmee juist de omstandigheden die je niet wilt hebben, wat enkel leidt tot teleurstelling, frustratie en een ondermijning van het zelfvertrouwen. Wees daarom trouw aan je doel en respecteer deze!

Geduld

Ten slotte geduld. Een vriendin vinden en een relatie krijgen, heeft tijd nodig en geef het ook de tijd. Als je trouw bent aan wat je wilt, ga je het uiteindelijk krijgen. De één wat sneller dan de ander maar je zult het krijgen. Daarom is het zo belangrijk om je tijd productief in te richten en een betere versie van jezelf te worden. Het leven draait niet alleen om vrouwen.

Zie het als een leuk extraatje of aanvulling op het interessante, leuke en avontuurlijke leven wat je al hebt. Dus: ontwikkel jezelf, lees boeken, pak een cursus op, mediteer, ga gewichtheffen, heb een doel in het leven, werk aan je carrière of zet een bedrijf op en zorg dat je geldzaken op orde zijn.

Want wie zichzelf op orde heeft, zowel fysiek, financieel, mentaal, emotioneel als spiritueel, schept daarmee de juiste randvoorwaarden en omstandigheden om nog mooiere dingen in het leven te krijgen, zoals een leuke en aantrekkelijke vrouw op je pad. Wat een natuurlijk en vanzelfsprekend gevolg zal zijn.

Kan je niet wachten om een vriendin te krijgen? ben je het zat om nog steeds single te zijn? Dit boek helpt je verder.

Geen reactie's

Geef een reactie