Hoe krijg je een vriendin? Gebruik dit stappenplan

Hoe krijg je een vriendin? Gebruik dit stappenplan

Een vriendin zoekenJe bent het zat om alleen te zijn en je wil je leven delen met een geweldige vrouw aan je zijde. Een vrouw waar jij gek op bent en zij op jou. Een vriendin zoeken hoeft niet moeilijk te zijn.  Vraag alleen eerst jezelf af waarom je een relatie wilt. Ben je niet gelukkig? Een vrouw die goed bij je past kan je nog gelukkiger maken, maar alleen als jij al gelukkig bent. Dus ben je dat niet, stop dan met het zoeken naar een relatie en werk eerst aan jezelf.

Heb jij al een leuk leven, je zaken op orde en ben je toe aan een volgende stap? Stel jij jezelf regelmatig de vraag ‘ik zoek een vriendin’ of ‘ik wil een relatie’ dan is dit artikel voor jou. Door het nauwgezet volgen van onderstaande stappen vind jij zeker een vriendin. Een vrouw die bovendien goed bij je past en van je houdt.

Ik wil een vriendin: beschrijf eerst je type vrouw

Schrijf eerst op wat voor type vrouw je zoekt.Dit is de basis. Dit helpt je in het focussen op de juiste vrouwen en haar aan te trekken. Blond of donker haar? Slank of juist mollig? Wat voor opleiding, karakter etc. Gebruik dit stappenplan om dat helder te krijgen.

Een vriendin zoeken: op deze plekken vind je haar

Ga actief naar plekken waar je een goede kwaliteit vrouwen kunt ontmoeten. Nee, de ware ga je niet vinden in een bar, discotheek of op Tinder. Dus stop met deze middelen. De meeste mensen vinden nog steeds een relatie via vrienden, werk of spontaan in de trein. Investeer dus in je sociale cirkel en breid deze uit met interessante mensen.

Andere plekken om kwalitatieve vrouwen te ontmoeten zijn: verenigingen, bibliotheek, taalcurssesen,  danslessen, fitnesscentra, kooklessen, yoga, hostels in het buitenland, op reis, gallerien, musea, boekenclubs, singlereizen in het buitenland, speeddates. Keuze te over.

Een vriendin zoeken: haar interesse signalen lezen

Leer haar signalen lezen. Is ze aangetrokken tot je? Aantrekkingskracht is er of niet. Heeft ze wel of geen interesse? Een vrouw die jou ziet zitten geeft duidelijke signalen af. Ze kijkt vaak naar je, raakt je aan, zoekt oogcontact, lacht om je domme grappen en speelt met haar haren. Gebruik deze tips om haar signalen te herkennen.

Heeft ze interesse en zie jij haar ook wel zitten? Vraag dan haar telefoonnummer en bel haar later op voor een afspraakje. Heb je echt ballen,  vraag haar gewoon direct uit. Weinig mannen durven dit niet en ze zal positief verrast zijn. Dit vergroot enorm je kans dat ze zal instemmen voor een afspraakje.

Een vriendin vinden? Ga voor de zoen

Ga op date, jij regelt de date en leid de hele avond. Stel haar vragen, laat haar comfortabel voelen en maak haar aan het lachen. Blijft ze interesse tonen? Ga dan voor de zoen bij het afscheid. Maak de move! Doe je dit niet, dan denkt de vrouw dat je haar niet aantrekkelijk vindt of dat je vriendschap zoekt, ze zal dan haar interesse verliezen en (meestal) geen tweede afspraakje willen. Een echte man gaat voor de zoen. Jij dus ook.

Een vriendin zoeken: geef de liefde de ruimte zich te ontwikkelen

Na het afspraakje, ga je enkele dagen op radiostilte om vervolgens haar te bellen voor een tweede afspraakje. Prik een dag en tijdstip en ga verder met je leven. Gebruik de telefoon alleen om afspraakjes te maken.  Heeft ze daarna nog steeds interesse? Ga dan elke week met haar een avond daten.

Begin niet over relaties en loop niet met je gevoelens te koop. Blijf het luchtig en plezierig houden. Maak haar aan het lachen en zorg voor een leuke tijd zonder verwachtingen. Naarmate haar interesse toeneemt zal ze namelijk vaker contact met je opnemen en je vaker willen zien.

Gebruik die contactmomenten om een nieuwe date met haar te plannen.  Dit is een goed teken. Dit betekent ze zich veilig en comfortabel voelt.  Ze is aangetrokken en haar liefde voor je is aan het groeien.

Een vriendin krijgen: laat het initiatief aan haar

Uiteindelijk breekt het moment aan dat ze zich dusdanig veilig bij je voelt, aangetrokken tot je is en verliefd op je is, dan ze emotioneel klaar is voor een relatie. Ze zal dan subtiel een balletje bij je opgooien die jij vervolgens alleen nog maar hoeft in te koppen.

Ze zal beginnen met dingen te zeggen als hoe zit het nu tussen ons, ik zou wel iets serieus willen, hoe zie jij ons etc. Met deze woorden laat ze zien dat ze klaar is voor een relatie. Jij als man hoeft dan alleen nog maar ja of nee te zeggen. Gefeliciteerd je hebt nu een vriendin.

Kun je wel wat hulp gebruiken? Dit boek gaat nog dieper in op de materie en leert je wat je moet doen (en juist niet) om een vriendin te krijgen. 

Geen reactie's

Geef een reactie