Daten via Tinder: 3 tips voor meer succes

Daten via TinderDaten via Tinder is geen hogere wiskunde, als je het maar slim aanpakt. Als man wil je namelijk niet je tijd verspillen, heb je standaarden en wil je meer uit je dates halen, zeker als het om een eerste Tinder date gaat. Vrouwen in het echte leven ontmoeten, actie ondernemen en haar uitvragen, werkt daarom veel beter dan de digitale wijze, zoals haar uitvragen op een datingsite of Tinder. Maar soms ontkom je er niet aan.

De inzet van digitale middelen als Tinder kan een hulpmiddel zijn om meer vrouwen te ontmoeten. Verwacht er alleen niet te veel van en, als je het doet, zet Tinder dan zo efficiënt mogelijk in om je succes met vrouwen te vergroten.

Daten via Tinder: Weet wat je wilt

De meeste mannen schieten met losse flodders en weten niet echt wat ze willen of zoeken. Om hun succes te vergroten swipen ze iedere vrouw naar rechts en gaan bij mogelijke matches filteren. Dit kost onnodig veel tijd en levert weinig op. Heb je wel een match, dan is de kans groot dat deze Tinder match niet reageert.

Het beste is om eerst concreet te maken wat voor soort type vrouw je zoekt en dat in te stellen in je zoekopties op Tinder. Bijvoorbeeld: “ik zoek een jonge professionele vrouw, die in vorm is en in de buurt woont”. Waarom concreet maken? Omdat ik niet mijn tijd en geld wilt verspillen aan een vrouw waar ik niet ondersteboven van ben en ook niet het hele land door wil reizen om haar te ontmoeten.

Zo heb ik de leeftijd ingesteld van 18 t/m 26 en swipe ik alleen naar rechts als ze voldoet aan mijn smaak. Dat maakt de vijver om uit te vissen uiteraard fors kleiner en levert daardoor ook fors minder matches op, maar de matches die ik wel krijg zijn van een veel betere kwaliteit.

Draai het om

Vrouwen houden van mannen die mysterieus zijn en hun waarde communiceren. Vertel in je profiel daarom niks over jezelf maar beschrijf wat je zoekt en als de dame zich in jouw omschrijving herkent, zij jou een berichtje kan sturen. Vrouwen die lekker in hun vel zitten, serieus op zoek zijn en zelfverzekerd zijn, zullen dat zeker doen! Het filtert de kwaliteit van de kwantiteit en scheelt jou veel tijd.

Daten via Tinder: Wissel nummers uit

Heb je een match? Wees niet te gretig met contacten, maar wacht eerst een dag. Als een vrouw echt enthousiast is, zal zij het initiatief nemen. Hoor je niks, stuur dan de volgende dag zelf een berichtje. Onthoud: de bedoeling van een datingsite, datingapp of whatsapp, is om een vrouw uit te vragen niet om haar te leren kennen. Dus hou het op small talk en wissel wat berichten over en weer uit, maar zeg dan: ” hé ik vind het gezellig om met je te appen, maar we kunnen ook een keer bellen. Hier heb je mijn nummer 06-** Geef maar een belletje!” Er kunnen nu 3 dingen gebeuren:

  • Ze neemt contact op
  • Ze geeft jou haar nummer en vraagt jou om haar te bellen
  • Je hoort helemaal niks meer van haar

Dit is de meest efficiënte manier om de kwaliteit van de kwantiteit te scheiden en je succes op tinder te vergroten. Je onderscheid daarmee de vrouwen die ook serieus op zoek zijn van de vrouwen die Tinder gebruiken voor de aandacht, om hun ego te strelen of om te kijken hoe goed ze in de markt liggen en het laatste wat je wilt, is je kostbare tijd verspillen aan dat soort vrouwen. Jij weet wat je wilt, je respecteert je zelf, je waardeert je tijd en je bent doelgericht. Je communiceert daarmee je waarde als man en dat is heel aantrekkelijk en onderscheid jou als man van al die andere mannen. Ook op tinder!

Deel dit bericht of klik op de like-knop

Geef een reactie