Alleen uitgaan: 6 redenen om alleen uit te gaan

Alleen uitgaan: 6 redenen om alleen uit te gaan

Je succes met vrouwen wilt vergroten

Zonder een groep vrienden die een oogje in het zeil houdt of het in een dronken bui voor je verpesten, kun je maar raak vrouwen versieren. Je hoeft niet bang te zijn dat je vrienden zien dat je afgewezen wordt als je alleen bent. Zo kun je in alle rust je skills met vrouwen oefenen en je contacten met vrouwen verbeteren.

Omdat je jezelf in het diepe wilt gooien

Alleen uitgaan als man getuigt van lef hebben. Je dwingt jezelf om het onbekende op te zoeken en uit je comfortzone te gaan. Je hebt geen sociale groep waar je op kunt leunen voor je plezier. Jij bent die avond volledig verantwoordelijk voor je eigen plezier. De meeste mensen durven dat niet. Ze zijn bang dat ze door anderen in de kroeg of club als ‘loser’ gezien worden omdat ze in hun eentje op stap zijn.

Integendeel, als jij het in eentje naar je zin hebt zullen andere mensen daar positief op reageren en zal het niemand opvallen dat je alleen bent. Ga dus niet in je eentje in een hoek staan met een biertje of op de barkruk zitten en loeren naar de anderen in de kroeg of club, maar zoek de dansvloer op, zoek de mensen op! Leg contacten, ga dansen en geniet van de muziek, sfeer en mensen. Het is jouw avond!

Deel dit bericht of klik op de like-knop
No Comments

Geef een reactie