7 eigenschappen van de ideale vrouw

7 eigenschappen van de ideale vrouw

Ideale vrouwSmaken verschillen en wat voor mij de ideale vrouw is, zal voor jou anders zijn. Toch bestaan er wel degelijk een aantal algemene kwaliteiten waar je op moet letten als je haar ontmoet. Deze kwaliteiten vergroten je succes op het hebben van een  gelukkige, constructieve, stabiele en vooral liefdevolle relatie met een goede vrouw.  Je gaat dus voor kwaliteit en een goede start. 7 kenmerken waar je op moet letten bij het vinden van je droomvrouw.

#1 Ze komt uit een goede familie

 

Ze is opgegroeid in een stabiel en liefdevol tweeoudergezin en heeft een goede relatie met haar vader en moeder. Ze heeft een goed voorbeeld gehad wat een stabiele relatie inhoudt en zal dit toepassen in jullie eigen relatie.

Een goed teken is als ze positief praat over haar vader en moeder. Zijn haar ouders gescheiden, informeer dan welke band ze met haar ouders heeft.

Als haar gescheiden ouders op een volwassen manier met elkaar omgaan en zij een goede relatie met beide ouders heeft, hoeft dat geen belemmering te zijn om haar te daten.

 

#2 Jullie lachen met elkaar

 

Ze heeft humor en maakt je aan het lachen. Ze lacht om je flauwe grappen en humor is altijd aanwezig wanneer jullie samen zijn.

 

#3 Je kan jezelf zijn 

 

Ze accepteert je zoals je bent. Je hoeft je niet anders voor te doen wanneer je met haar samen bent en dit laat ze duidelijk merken. Ze probeert je niet te veranderen.

 

#4 Ze is trouw

 

Ze hecht waarde aan een vaste relatie of een huwelijk en doet er alles aan om een relatie te laten slagen. Ze hopt niet van relatie naar relatie en doet niet aan one-night stands.

Let op rode vlaggen als verbroken relaties en scheidingen (vanwege een andere man) flirten met andere mannen als ze met jou is of een geschiedenis van vreemdgaan.

 

#5 Ze zoekt niet onnodig ruzie

 

Er zijn vrouwen die een emotionele kick halen uit drama en zonder enige reden ruzie zoeken. Vaak halen ze iets onzinnigs uit het verleden erbij om hun gelijk te krijgen.

Behalve dat dit enorm veel energie vreet, zal een vrouw met een meer volwassen instelling dit niet doen.  Ze maakt niet ruzie als het niet nodig is en blijft kalm bij een meningsverschil of woordenwisseling.

Ze is vergevingsgezind en bereid het snel uit te praten.

 

#6 Ze moedigt je aan

 

Ze is je grootste cheerleader en steunt je in alles wat je doet. Ze moedigt je aan en biedt zelfs haar hulp aan. Ze heeft vertrouwen in je en gelooft in je. .

 

#7 Ze is een prettige gesprekspartner

 

Ze kan een goed gesprek onderhouden en weet je aandacht vast te houden. Ze is een boeiende gesprekspartner en communicatie met haar verloopt moeiteloos. Ze heeft altijd wat te vertellen en toont ook oprechte interesse in jou.

Je hoeft geen moeite te doen om het gesprek op gang te houden en ook de stiltes voelen ontspannen aan.

 

Wat betekent voor jou de ideale vrouw? Waar moet ze aan voldoen? Geef hieronder je reactie en inspireer andere mannen!

 

 

 

Deel dit bericht of klik op de like-knop
No Comments

Geef een reactie