3 snelle tips om meer succes met vrouwen te krijgen

3 snelle tips om meer succes met vrouwen te krijgen

Succesvol vrouwen versierenWie beter wil worden met vrouwen, zal eerst zichzelf moeten verbeteren. Een leuke vrouw op je pad, zal dan een logisch en natuurlijk gevolg zijn. Vrouwen hebben namelijk oog voor mannen van waarde. Wie een man van waarde wordt, hoeft zijn tijd, energie en geld niet te verspillen aan datingapps, websites, workshops van pickup artists of nachtclubs en zal zichzelf heel wat frustratie en afwijzingen besparen. Ze zal je opmerken en vanzelf te voorschijn komen in je leven wanneer je voldoende aan jezelf hebt gewerkt. Ze zal dan sterke interessesignalen afgeven of zelf het initiatief nemen. Het is een lang proces, maar de resultaten zijn zoveel bevredigender.

Succes met vrouwen: ontwikkel eigenliefde

Een man van waarde is een man die zichzelf waardeert, respecteert en van zichzelf houdt. Maar ook een man die  mentaal, emotioneel en fysiek ontwikkeld is en zich daarin blijft ontwikkelen. Van jezelf houden bereik je door volledige zelfacceptatie. Jezelf en je gebreken/tekortkomingen onvoorwaardelijk en volledig accepteren. Focus op je positieve eigenschappen en lichamelijke kenmerken waar je tevreden over bent. Voorkom zelfkritiek en negatief denken. Richt je op het positieve. Dit kun je oefenen door elke dag tegen jezelf in de spiegel te zeggen dat je een geweldige kerel bent. Dit vormt de basis van innerlijk geluk.

Zelfwaardering kun je opbouwen door persoonlijke ontwikkeling, zelfkennis, nieuwe dingen te leren en je vaardigheden te vergroten. Spreek uit wat je tot nu allemaal hebt bereikt en waar je trots op bent. Omring je in het dagelijks leven met mensen die je waarderen. Vermijd dat je jezelf vergelijkt met anderen.

Succes met vrouwen: bouw zelfrespect op

Zelfrespect bouw je op door jezelf duidelijk en concreet uit te spreken en voor je mening uit te komen. Maar ook door te leven naar de waarden die je voor jezelf hebt bepaald en je grenzen te kennen en deze te respecteren. Ook als anderen deze overschrijden! Vermijd negatieve gedachten en zelfkritiek. Zet woorden altijd om in daden. Stel daarom prioriteiten/concrete doelen en behaal deze.

Je mentaal ontwikkelen bereik je door constante leergierigheid. Een drang naar (zelf)kennis en nieuwe vaardigheden aanleren. Pak een cursus of studie op of lees boeken.

Als man word je geacht emotioneel gezond in het leven te staan. Dat betekent dat je baas bent over je eigen emoties en gedrag. Zowel in stressvolle situaties als in de dagelijkse interacties met mensen. Jij staat hier altijd boven en laat je niet meeslepen in de waan van de dag, conflicten en chaotische situaties.

Succes met vrouwen: werk aan je fysiek

Fysiek opbouwen. Je doel zou moeten zijn om jezelf te transformeren naar een testosteronmachine. Gezonde voeding, gewichten heffen, een gevechtssport beoefenen en goed voor je lijf zorgen.

Het resultaat zal een krachtige, dominante, leidende, kalme en doelgerichte man zijn met robuust innerlijk zelfvertrouwen. De rots in de branding waar de meeste vrouwen onbewust op zoek naar zijn. Die man word je door jezelf altijd op de eerste plaats te zetten en vrouwen op de laatste plaats. Jij bent de prijs.

Deel dit bericht of klik op de like-knop
No Comments

Geef een reactie